Sparinvest INDEX USA Growth vinder to priser - Sparindex

Sparinvest INDEX USA Growth er som humlebien, der ikke burde være i stand til at flyve, men gør det alligevel.

Sådan skriver Dansk Aktionærforening efter at have kåret Sparinvest INDEX USA Growth som ’bedste investeringsfond’ i kategorien ’Aktier – Høj Risiko’ på baggrund af resultaterne i 2021. Det sker for fjerde år i træk.

”Når det alligevel lykkes for Sparinvest INDEX Growth at vinde sin kategori for fjerde år i træk, skyldes det, at fonden ikke skygger et hvilket som helst indeks, men et meget succesfuldt indeks, nemlig MSCI USA Growth Index, der omfatter de 268 største amerikanske vækstaktier”, skriver Dansk Aktionærforening.

Nogle af de store vinderaktier tæller amerikanske teknologiselskaber som Apple, Alphabet, Microsoft, Amazon og Tesla.

”Læg hertil de lave omkostninger, og opskriften på en vinderfond er klar”, tilføjer Dansk Aktionærforening.

De andre fire pladser på Dansk Aktionærforenings top 5 optages af aktive fonde med europæiske eller nordiske small cap-aktier.

”Hverken hvad angår afkast, risiko eller omkostninger kan de dog følge med Sparinvest INDEX USA Growth”, skriver Dansk Aktionærforening.

Den anden pris, som fonden har vundet, er en Lipper Fund Award 2022 i kategorien Equity US på 3-års performance.

Fonden blev oprettet 18. maj 2001 og havde pr. 25. marts 2022 en formue på 1.309 mio. kr.

Indholdet i denne blog er alene udarbejdet til information og inspiration og skal derfor ikke betragtes som en konkret anbefaling om investering. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket, om en given investering passer til din investeringsprofil. Historiske afkast og hidtidig kursudvikling kan ikke betragtes som en garanti for fremtidig afkast og kursudvikling, ligesom investering altid er forbundet med risiko for tab.
Vær opmærksom på, at indholdet kan tage udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet. Se derfor altid efter datoen, inden du eventuelt reagerer.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.