Om Sparindex

Vi gør passiv investering til dit største aktiv

11 mia. kr. under forvaltning

12 mia. kroner
under forvaltning

Sparindex har over 12 mia. kr. under forvaltning. Det gør os til Danmarks største udbyder af børsnoterede index-fonde

20.000 danske investorer

20.000
danske investorer

Over 20.000 danskere har investeret i index gennem Sparindex

Index-investering siden 2001

Index-investering
siden 2001

Sparindex har siden 2001 specialiseret sig i index-investering og tilbyder i dag Danmarks største børsnoterede index-univers

Sparinvest, Hvidesten i Taastrup

Sparindex er størst
og vi var her først

Sparindex er størst og vi var her først

Indeksinvestering er særligt de seneste år blevet populært, og der kommer flere og flere nye muligheder for investorer, der vil investere passivt.

Allerede i 2001 var Sparindex de første i Danmark til at specialisere sig i indeksinvestering. I dag tilbyder vi Danmarks største børsnoterede indeksunivers med både enkeltfonde og blandede fonde. Vores investeringsteam har mange års erfaring og med tiden har vi skræddersyet et udbud af fonde, der gør det enkelt for investorer at gå til.

En del af Sparinvest
Sparindex er en del af Sparinvest-koncernen, som er en international kapitalforvalter og uafhængig udbyder af opsparingsprodukter. Sparinvest blev grundlagt tilbage i 1968 og er ejet af en kreds af lokale pengeinstitutter.

Historie

2018

Indeksuniverset relanceres under det oprindelige navn Sparindex. Samtidig lanceres en ny digital platform for indeksinvestering, der gør det nemt for private investorer at komme i gang med indeksinvestering.

2017

Produktudbuddet udvides med blandede indeksfonde. Det giver investorerne nem adgang til en hel portefølje med tusindvis af indeksinvesteringer spredt på både aktier og obligationer som alternativ til selv at sammensætte enkeltfonde.

2013

Sparindex bliver en del af Investeringsforeningen Sparinvest under navnet Sparinvest INDEX.

2001

Sparindex bliver etableret som investeringsforening under Sparinvest-koncernen og tilbyder som de første i Danmark en lang række indeksbaserede fonde, der dækker det meste af verden.

Presse

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Mette Harbo Bossow, Director of Indexed Investments, Sparindex

Mette Harbo Bossow
Director of Indexed Investments, Sparindex

   mhb@sparindex.dk


Sparindex er en del af Sparinvest-koncernen

Sparinvest
Kingosvej 1
DK - 2630 Taastrup

Sparinvest administration
Normansvej 1
DK - 8920 Randers NV

+45 36 34 70 10
  info@sparindex.dk
CVR: 35 81 63 99

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som et tilbud eller opfordring til at købe eller sælge indeksfonde. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning her. Der gøres opmærksom på, at historiske afkast og kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da indeksfondenes værdi enten kan stige eller falde.