Afkastkommentar 2. kvartal 2022

I takt med, at corona‐krisen slap sit tag i verdensøkonomien i 2021, oplevede vi, at de finansielle markeder udviklede sig positivt. I kontrast til 2021 har 2022 indtil videre været trist rent afkastmæssigt, og alle Sparindex-fonde har givet et negativt afkast i år. Årsagerne er velkendte, og vi må desværre konstatere, at usikkerheden indtil videre har bidt sig fast i de finansielle markeder.

Sparindex Europa Growth vinder ’Bedst i test’

De fleste kender Forbrugerrådet Tænk som forbrugernes vagthund, når det gælder køb af plæneklippere eller vaskemaskiner. Men medlemsforeningen udgiver også magasinet Tænk Penge, hvor fx lån, forsikringer og også investeringsforeninger bliver testet.

Stigende inflation

Hvorfor stiger inflationen, og hvorfor har den ramt et niveau, vi ikke har set siden 1980’erne? Vil den fortsætte med at stige? Og hvordan kan vi eventuelt stoppe den igen? Det forsøger senioranalytiker Frederik Romedahl Poulsen at give et bud på.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.