Stigende behov for bæredygtige investeringer lover godt for afkastet

At investere i bæredygtige løsninger og samtidig få et fornuftigt afkast kan godt gå hånd i hånd.

Sparindex vinder ’Bedst i test’ – igen

Sparindex Dow Jones Sustainability World står øverst på sejrsskamlen i en ny stor test af investeringsforeninger, som Forbrugerrådet Tænk Penge står bag. Og det er nu tredje gang, at en Sparindex-fond vinder ’Best i test’. I 2020 var det Sparindex Globale Aktier Min. Risiko, og i maj 2021 var det Sparindex Europa Growth, der stod øverst på skamlen.

Negative udsving – hvor hurtigt indhentes de igen?

Det er uundgåeligt, at der sker negative udsving på aktiemarkedet. Og det var september og oktober gode eksempler på. Her faldt markedet brat, men indhentede det igen. Vi har set nærmere på, hvor hurtigt markedet tidligere har indhentet pludselige fald.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.