Sparindex USA Growth gav højest afkast blandt alle børsnoterede danske fonde i 2023

Tal fra Finans Danmark viser, at fonden Sparindex USA Growth gav det højeste afkast i 2023 blandt alle børsnoterede danske fonde med et afkast på 41,4%. Læs her, hvad der ligger bag det flotte resultat, samt hvad du som investor i fonden skal være opmærksom på.

Nye muligheder for at indskyde på aktiesparekonto

Indskudsloftet er hævet ekstraordinært i 2024, og samtidig må du indskyde ekstra svarende til det årlige skattetræk på din aktiesparekonto.

De 10 mest stillede spørgsmål om udbytter

Få svar på de 10 oftest stillede spørgsmål om udbytter, og hvorfor geninvestering er vigtigt.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.