Højere aktieskat?

Regeringen foreslår at hæve aktieskatten fra 42% til 45%. Se, om du er i farezonen, og hvad du eventuelt kan justere på.

Spænder frygten for at købe på toppen ben for dit afkast?

Ønsket om at købe på bunden og sælge på toppen får mange investorer til at forholde sig afventende over for at gå ind i et marked, som over en periode har været stigende. Det kan dog risikere at koste dyrt, hvis man venter på et fald.

Sådan bruger du Sparindex-fondene til investeringer til børn og unge

Hvis du gerne vil sikre, at dine børn eller børnebørn starter voksenlivet med en god opsparing, så læs her, hvordan du bruger Sparindex-fondene til investering til børn og unge under 18 år, og hvorfor det kan være en god ide.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.