Afkastkommentar 3. kvartal 2022

Vi har været vidner til en markant negativ udvikling på de finansielle markeder i 3. kvartal. Rentestigninger, inflation og frygt for recession har trukket overskrifter – og påvirket afkastet på aktier og obligationer negativt. Alle Sparindex-fonde har derfor givet et negativt afkast i år. Vi må desværre konstatere, at den økonomiske usikkerhed har bidt sig fast på de finansielle markeder.

Se, hvordan du beskytter din opsparing mod inflation

Stigende inflation får priserne på dagligvarer, brændstof og gas til at eksplodere, men inflationen påvirker også vores opsparing i banken, som mister værdi. Læs her, hvordan du beskytter din opsparing mod inflationen.

Investeringsfonden Sparindex Bæredygtige Europa vinder ’Bedst i test’

Forbrugerrådet Tænk har netop kåret Sparindex Bæredygtig Europa som vinder i ’Bedst i test’ blandt alle danske svanemærkede investeringsfonde, både aktive og passive.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.