Afkastkommentar 1. kvartal 2023

De globale aktier har oplevet solide afkast i år, men det er foregået under store kursbevægelser. Mens aktiemarkederne startede forrygende ud i januar, måtte vi indkassere kursfald i februar og marts. En ny spillebrik kom på banen i 1. kvartal, som var medvirkende til at skabe uro blandt bankerne. Læs mere om, hvordan det gik Sparindex-fondene i årets første kvartal.

Sparindex-fond kåret af Morningstar Fund Award 2023 igen

Den bæredygtige fond, Sparindex DJSI World, står igen øverst på sejrsskamlen, når Morningstar uddeler Morningstar Fund Award 2023.

Afkastkommentar 4. kvartal 2022

2022 var et af de mest turbulente år i nyere tid, hvor krig, inflation og galoperende renter satte dagsordenen. Det var 2022, nu tager vi hul på et nyt år – 2023. Og hvad kan vi så forvente som investorer? Det svar og meget mere kan du finde her.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.