Sparinvest INDEX USA Growth vinder to priser

Sparinvest INDEX USA Growth er som humlebien, der ikke burde være i stand til at flyve, men gør det alligevel.

Afkastkommentar 1. kvartal 2022

Stigende inflation og krigen i Ukraine påvirkede både aktier og obligationer i 1. kvartal af 2022. Læs her, hvordan de passive Sparindex-fonde klarede sig.

Beskedne afkast i vente for 2022

Afkastene for 2022 tegner sig til at blive mere afdæmpede, end de ekstraordinære aktieafkast vi har set over de seneste 20 måneder. Usikkerhedsfaktorer står i kø, så det bliver ekstra vigtigt at have styr på balancen i ens portefølje.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.