Afkastkommentar 4. kvartal 2022

2022 var et af de mest turbulente år i nyere tid, hvor krig, inflation og galoperende renter satte dagsordenen. Det var 2022, nu tager vi hul på et nyt år – 2023. Og hvad kan vi så forvente som investorer? Det svar og meget mere kan du finde her.

Fem måder at sænke skatten på inden nytår

Inden nytår er der særligt fem ting, du skal overveje. For du kan nemlig spare mange penge i skat.

Afkastkommentar 3. kvartal 2022

Vi har været vidner til en markant negativ udvikling på de finansielle markeder i 3. kvartal. Rentestigninger, inflation og frygt for recession har trukket overskrifter – og påvirket afkastet på aktier og obligationer negativt. Alle Sparindex-fonde har derfor givet et negativt afkast i år. Vi må desværre konstatere, at den økonomiske usikkerhed har bidt sig fast på de finansielle markeder.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.