Beskedne afkast i vente for 2022

Afkastene for 2022 tegner sig til at blive mere afdæmpede, end de ekstraordinære aktieafkast vi har set over de seneste 20 måneder. Usikkerhedsfaktorer står i kø, så det bliver ekstra vigtigt at have styr på balancen i ens portefølje.

Afkastkommentar 4. kvartal 2021

Se, hvordan det gik Sparindex-fondene i 4. kvartal og for 2021 som helhed. Tallene viser, at 2021 var et fortræffeligt aktie-år trods usikkerhed med hensyn til corona.

Stigende behov for bæredygtige investeringer lover godt for afkastet

At investere i bæredygtige løsninger og samtidig få et fornuftigt afkast kan godt gå hånd i hånd.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.