Nu introducerer vi Danmarks første Svanemærkede indeksfonde

Sparindex lancerer nu tre bæredygtige og Svanemærkede indeksfonde og giver dig dermed muligheden for at skubbe til den bæredygtige omstilling med dine investeringer. Bæredygtighed er noget, mange forbinder med at tage cyklen, slukke lyset og sortere affald. Men vidste du, at det at investere bæredygtigt måske er det største bidrag, du kan tilbyde den bæredygtige omstilling? Læs her hvordan.

Fem og fire Morningstar-stjerner til de blandede Sparindex-fonde

De tre blandede Sparindex-fonde har fået tildelt flotte stjerner fra analysehuset Morningstar. Det er vi naturligvis glade for, men hvad betyder uddeling af Morningstars-stjerner generelt for dit valg af investeringer? Det kan du læse mere om her.

Behov for en styrket investeringskultur

Danskerne er historisk set gået glip af store afkast ved at lade alt for mange penge stå passivt i banken. Gælder det også for dig? Og ligner du den typiske danske investor?

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.