Hvorfor klarer Sparindex Globale Aktier Min. Risiko sig lige nu dårligere end markedet?

Sparindex Globale Aktier Min. Risiko er en af Sparindex’ mest populære fonde. Og historisk har afkastet været helt i top, hvilket fonden igennem årene har vundet en række priser for.
I 2020 og indtil videre i 2021 har afkastet dog ikke været på niveau med globale aktier generelt.
Find ud af, hvad det skyldes, og hvad du kan forvente af fonden.

Behøver du en stor formue for at investere?

Selv små beløb kan i det lange løb blive til meget, hvis du begynder at investere. Her kan du læse om, hvad du eksempelvis kan få ud af at investere blot 500 kr. om måneden over de næste 20 år.

Sparindex vinder to Morningstar-priser

Hvert år uddeler det uafhængige analyseinstitut Morningstar otte priser, hvoraf Sparindex i år løber med hele to.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.