Sådan bruger du Sparindex-fondene til investeringer til børn og unge

Hvis du gerne vil sikre, at dine børn eller børnebørn starter voksenlivet med en god opsparing, så læs her, hvordan du bruger Sparindex-fondene til investering til børn og unge under 18 år, og hvorfor det kan være en god ide.

Har du overvejet investering som gave?

Hvorfor ikke give en indeks-fond i gave? Den fylder ikke så meget – men det kan potentielt være den gave, som bliver ved med at give. Få indblik i hvilke forhold, du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil give en investering i gave.

Det er populært som aldrig før at investere i indeksfonde, og nu kan de også fås Svanemærket

Flere og flere har fået øjnene op for investeringer i indeksfonde. De passer nemlig sig selv, og hos Sparindex er tre nye fonde bæredygtige.

Spar-Insighter

I Spar-Insighter samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Spar-Insighter udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Spar-Insighter ’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.