Den nye aktiesparekonto - Sparindex

Fra 1. januar kan du åbne en såkaldt “aktiesparekonto” med lav beskatning. Hør Sparindex’ Mette Harbo Bossow fortælle om regeringens nye tiltag, der skal gøre det mere attraktivt for danskerne at investere.

2 Kommentarer

 1. Ole Nyboe

  hej sparindex

  kan jeg lave såvel en aktiesparekonto som et almindeligt aktiedepot hos jer?

  Svar
  • Sparindex

   Hej,

   Vi kan desværre ikke tilbyde en aktiesparekonto via platformen på nuværende tidspunkt. Vi overvejer muligheden for at kunne implementere det i fremtiden, men i øjeblikket kan vi desværre ikke sige, hvornår det kan blive en realitet. Hvis du har eller opretter en aktiesparekonto i fx dit pengeinstitut, vil det dog stadig være muligt at investere i vores fonde, da de er børsnoterede.

   Bemærk at det kun er de af vores fonde, der er både aktiebaserede og udbyttebetalende, der må anvendes til en aktiesparekonto.

   Med venlig hilsen,
   Sparindex

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Sparindex Nyhedsbrev

I Nyhedsbrevet samler vi op på aktuelle nyheder, artikler og rapporter fra Sparindex. Vi informerer også om nye produkter og tjenesteydelser. Nyhedsbrevet udsendes 8-10 gange om året.

Ved at klikke ’tilmeld Sparindex Nyhedsbrev’ samtykker jeg til, at Sparindex via e-mail må sende mig markedsføring i form af et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og artikler om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Ja tak, Sparindex må gerne sende mig markedsføring via e-mail i form af nyhedsbreve med aktuelle nyheder, artikler og rapporter om investering, samt nyheder om Sparindex’ produktsortiment og tilbud. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Sparindex behandler mine personoplysninger i henhold til Sparindex’ til enhver tid gældende privatlivspolitik.